Sadio Mané: – Jeg er så lei meg for at han ble skadet

Sadio Mané beklager til Ederson.

9. sep 2017 kl 21.48 Arve Vassbotten

Det er blitt mye debattert etter lørdagens kamp mot Manchester City om Sadio Mané skulle blitt utvist i første omgang etter duellen med Ederson.

Etter hendelsen åtte minutter før pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget, ble Manchester Citys keeper liggende på banen lenge før han ble båret ut. Mot slutten av kampen kom han inn igjen på benken med bandasje på ansiktet.

Lørdag kveld har Sadio Mané beklaget det som skjedde på Instagram.

«Jeg håper og ønsker at Ederson skal komme seg raskt. Jeg er så lei meg for at han ble skadet under vår uheldige kollisjon på banen, og jeg er lei meg på hans vegne for at han ikke kunne fullføre kampen på grunn av det. Jeg ber for at han skal helbredes raskt og komme tilbake til å spille snart, for han er en spiller av høyeste kvalitet», skriver Mané.

Ederson Twitre selv etter kampen at det gikk bra med han.

Sadio Mané må nå stå over hjemmekampen mot Burnley og de to bortekampene mot Leicester (en i ligacupen) som en følge av den røde kortet.

Fotballeksperter som Gary Neville, Thierry Henry og tidligere dommer Mark Clattenburg, mente alle at Jonathan Moss burde ha nøyd seg med å gi gult kort til Manéfor hendelsen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]