– Jeg gleder meg til å spille igjen

Danny Ward er klar for sin fjerde førstelagskamp - 16 måneder etter den forrige.

19. sep 2017 kl 11.40 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp har bekreftet at Danny Ward vil stå mot Leicester City i kveld. Waliseren har tre førstelagskamper for klubben fra tidligere - og nå gleder han seg til den fjerde.

– Jeg er klar. Jeg fikk en smell i sesongoppkjøringen, og hadde problemer med ryggen. Det gjorde at jeg var ute i rundt 10 dager, men siden det har jeg trent skikkelig. Jeg spilte ene kampen i pre-season, og har jobbet hardt på treningsfeltet for å se om jeg får sjansen, sier Ward til Liverpoolfc.com.

Ble helt for Huddersfield

Forrige sesong spilte 24-åringen for Huddersfield, og ble en av de store heltene da laget kom opp etter playoffkamper på Wembley som gikk til straffer.

– Jeg har ikke spilt en skikkelig kamp siden playoff-finalne på Wembley, så jeg gleder meg. Jeg gleder meg veldig til å ta på meg Liverpool-drakten igjen etter så lang tid.

Sist Ward sto i mål for Liverpool, var mot Swansea i mai 2016.

– Vi har unge målvakter som er i sin beste alder, og alle er klare for å spille. Vi må bruke situasjonen og gjøre det som er best for klubben og laget, sa Klopp da han oppsummerte situasjonen forrige uke. Det er Ward enig i.

– Vi tre trener veldig hardt, og alle vet hva situasjonen er. Det er kun én drakt og én plass på laget. Det er veldig annerledes fra de andre posisjonene på banen, og vi vet at vi alle kjemper om den ene plassen. Det er en sunn konkurranse, som kommer til å forbedre oss alle.

– Vi gjør det samme på trening, og presser hverandre. Mentalt må du være forberedt og klar for sjansen når du får den. Bare fortsette å komme på trening, og ikke senke standarden selv om du ikke kommer til å få spille i helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]