– Jeg har alltid beundret denne klubben

Alex Oxlade-Chamberlain avslører at han har hatt et godt øye til Liverpool helt fra barnsben av.

7. sep 2017 kl 12.00 Einar Kvande

– Jeg har beundret denne klubben helt siden jeg visste hva fotball var. Nå virker dette som den perfekte plassen å fortsette utvikling min. Jeg har en god følelse når det gjelder spillerne her og hele klubben. Jeg har store ambisjoner, og ønsker å ta store steg fremover, sier midtbanespilleren i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Jeg ønsker å vinne ting, og med den troppen vi har her kan vi definitivt klare det. Alle er veldig sultne på suksess, så jeg føler dette er et vinnermiljø, legger Oxlade-Chamberlain til.

Varm velkomst

Sommerkjøpet fra Arsenal forteller at han har fått en god velkomst i Anfield-klubben.

– Alle er veldig vennlige. Spillerne og staben er veldig hyggelige. Det er først når du kommer hit og får oppleve miljøet at det virkelig går opp for deg at du har skiftet klubb. Jeg pratet med Hendo og Studge mens vi var på landslagsoppdrag, men nå er jeg endelig her og får se hvordan ting er selv.

Sterk tropp

– Troppen virker veldig sterk, og det virker som alle gir 100 prosent og virkelig ønsker å vinne. Noen ganger glemmer du hvor mange engelske spillere som er i denne klubben. Det er en britisk og engelsk kjerne i klubben, i tillegg til en rekke strålende spillere fra utlandet.

– Det er utrolig mye talent i denne troppen, og angrepsrekka ser fryktinngytende god ut på papiret. Det er så mange gode spillere på midtbanen og i angrep, og i hele troppen egentlig.

Oxlade-Chamberlain innrømmer at det blir en skikkelig utfordring å spille seg inn på dette laget.

– Det er en utfordring i en hver klubb, og spesielt i en toppklubb som Liverpool. Så det er noe du forventer. Det får bare frem det beste i deg, og holder deg på tå hev.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]