Spillerbørs:Klopp byttet ut sine beste menn

Man kan argumentere for at Jürgen Klopp byttet Liverpool ut av ligacupen, da det ble 2-0 tap for Leicester i tredje runde.

19. sep 2017 kl 23.21 Einar Kvande

Danny Ward 5

Mer ruvende i feltet enn Liverpools to andre keepere, men må slippe inn to baller uten at han ble satt på de helt store prøvene.

Jon Flanagan 3

Som en fisk på tørt land når Gray satte fart på. Hadde store problemer hver gang Leicester kontret på hans side. Holder rett og slett ikke nivået.

Joe Gomez 5

Hadde god kontroll da Liverpool var gode i første omgang, men opphevet offsiden i forkant av Leicesters første scoring og kunne vært mer solid i duellspillet.

Ragnar Klavan 5

Hadde som sin stopperkollega en grei kveld på jobb de første 45 minuttene, men var negativt involvert ved Leicesters første scoring også han.

Andy Robertson 6

Spilte en strålende førsteomgang, hvor han virkelig fant tonen sammen med Coutinho, og slo en rekke gode innlegg. Mye mindre toneangivende etter pause, og var også passiv ved Leicesters første mål.

Jordan Henderson 5

Spilte på det trygge de første 45, men klarte ikke å ta tak da behovet for en lederskikkelse meldte seg utover i annen omgang.

Marko Grujic 6

Dokumenterte god teknikk og godt overblikk i en god førsteomgang, men falt som resten av laget ned flere hakk etter pause.

Georginio Wijnaldum 6

Virket meget kvikk og opplagt mens han var på banen, og man kan argumentere for at Klopp byttet ut sine to beste spillere i denne kampen.

Alex Oxlade-Chamberlain 4

Forsøkte hardt å være med på Liverpools gode kombinasjoner i første omgang, men var ikke venn med ballen og fant ikke de ideelle løsningene. Så ut som en spiller som mangler selvtillit etter pause.

Philippe Coutinho 8

Holdt fullstendig lekestue i den omgangen han fikk på banen, og ble tydelig spart til lørdag av Jürgen Klopp ved at manageren byttet ut sin klart beste spiller etter bare en omgang.

Dominic Solanke 4

Fikk servert flere gode innlegg av Robertson, men det ble en frustrerende kveld på jobb for den store spissen, som ikke klarte å omsette noen av sjansene han fikk i tellende resultat.

Danny Ings

Fikk et drøyt kvarter på banen, og ble nesten umiddelbart snytt for et soleklart frispark. Fikk også nesten hodet på en avslutning som skiftet retning, men klarte heller ikke han å få ballen i mål.

Ben Woodburn 6

Hadde store sko han skulle fylle da han kom inn for suverene Coutinho, men tenåringen markerte seg med god teknikk, et herlig driv, og en god avslutning like over krysset som hadde fortjent en bedre skjebne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]