– Klopp vil få det beste ut av Oxlade-Chamberlain

Jordan Henderson mener Oxlade-Chamberlain har kommet til riktig klubb.

3. sep 2017 kl 23.53 Arild Skjæveland

På deadline day punget Liverpool ut 35 millioner pund, og sikret seg Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal. Jordan Henderson tror lagkameraten fra landslaget har kommet til riktig klubb.

– Du har sett hvordan Klopp er på sidelinjen. Han er veldig lidenskapelig. Det du ser er en fantastisk manager, og jeg tror han vil hjelpe Alex mye. Han vil utvikle ham som spiller, og forhåpentligvis vil vi se mye bra fra han, sier Henderson i et intervju med The Mirror.

Kan bekle flere roller

Oxlade-Chamberlain har spilt bortimot alle roller på banen i Arsenal, men ser seg selv som midtbanespiller. Henderson tror allsidigheten hans vil komme godt med for Liverpool.

– Han er en fantastisk spiller, som kan spille i flere posisjoner, og bidra noe annerledes på vingen. Han er veldig sterk og direkte, og på midtbanen er han smart nok til å bruke ballen. For meg kan han spille i flere posisjoner.

– Jeg er selvsagt glad for at han har signert for Liverpool, men nå er vi med England og fokuset må være på mandagens kamp. Deretter kan vi fokusere på kampen mot Manchester City og få ham til Melwood for hans første treningsøkt.

Henderson kan bli landslagskaptein

Liverpools kaptein fikk kapteinsbindet mot Malta, og vil få det igjen mandag kveld. The Mirrors journalist John Cross melder at det er to kandidater til å overta den rollen permanent etter Wayne Rooney.

Det står mellom Henderson og Tottenham-spiss Harry Kane. «Hendo» har selv uttalt at det er en jobb han ønsker seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]