– Laget må holde nivået fra første omgang i en hel kamp

Marko Grujic er skuffet over at Liverpool ikke klarte å følge opp den gode førsteomgangen på King Power Stadium i går.

20. sep 2017 kl 17.20 Einar Kvande

Nå tror Grujic at hans lagkamerater er oppsatt på å få revansje for ligacup-nederlaget når lagene møtes til ny kamp i Leicester på lørdag. Denne gang i Premier League.

Liverpool dominerte stort i første omgang mot Leicester i går, uten at de klarte å få hull på byllen. Det fikk de svi for da laget falt sammen etter pause.

– Vi spilte veldig bra i første omgang, og skapte mange sjanser. Dessverre klarte vi ikke å score, konstaterer Grujic til Liverpoolfc.com.

– Vi forsøkte å gjøre det samme i andre omgang, men nok en gang fikk vi baklengsmål etter dødballsituasjoner. Det ene av dem var et innkast. Vi var ikke på plass, og Leicester gjorde et veldig fint mål.

Vil ha revansje

Serberen startet en kamp for første gang denne sesongen, og spilte hele matchen sentralt på midtbanen.

– Vi kan ikke henge med hodet etter dette tapet. Isteden må vi fokusere på lørdagens kamp, mot samme motstander på samme arena. Vi må fokusere på Premier League og de andre cupene.

– Dersom vi spiller på samme måte som i første omgang, og er dyktigere til å beholde konsentrasjonen, slik at vi scorer på noen av sjansene våre, vil vi vinne på lørdag. Det er bra at vi skaper så mye, men vi må konsentrere oss bedre og sørge for at vi scorer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]