Liker ikke keeper-rotasjonen

Tidligere Liverpool-keeper Chris Kirkland mener det viktigste nå er å skape kontinuitet for Liverpools forsvar.

12. sep 2017 kl 09.33 Arve Vassbotten

Tidligere Liverpool-keeper Chris Kirkland mener det blir feil om Jürgen Klopp bruker en keeper i serien og en annen i Champions League, som det er blitt antydet.

Mye tyder på at det blir Loris Karius som står mellom stengene i Champions League, mens Simon Mignolet blir keeperen i Premier League.

  TIDLIGERE LFC-KEEPER:
  TIDLIGERE LFC-KEEPER:  Chris Kirkland var i Liverpool fra 2001 til 2006 men spilte bare 25 kamper for de røde.

  – Slik jeg ser det burde førstekeeperen spille i både Premier League og Champions League. Man vil at den beste keeperen skal spille i begge. Jeg har blitt flasket opp på at keeperen og de fire bak forblir mer eller mindre de samme. Man trenger den enheten, sier Kirkland i Liverpool Echos Review-podcast.

  – Vil påvirke Simon

  Keeperen mener det gir problemer for Mignolet å ikke spille alle disse kampene, og at det blir feil om Karius står mot Sevilla onsdag.

  – Det vil definitivt påvirke Simon. Å ikke spille mot Arsenal må også ha påvirket ham. Slik jeg ser det er ikke ideelt framover. Man ønsker bevissthet.

  – Det er kjent at Karius ble kjøpt for å være førstekeeper, og ville ha startet forrige sesong hvis han ikke hadde brukket hånda i preseason. Men Simon er den jeg setter som nummer 1. Jürgen Klopp har åpenbart sine grunner for å rotere. Jeg synes ikke det er til hjelp, men hvem er jeg til å stille spørsmål ved Jürgen? Han er manageren, alle har sine meninger. Og min mening er at keeper og midtstoppere trenger å falle på plass, og at det er grunnen til at vi har sluppet inn for mange mål.

  Har du innspill til journalisten?
  [email protected]