Liverpool anker straffen

Liverpool håper at Sadio Manés utestengelse blir redusert.

11. sep 2017 kl 18.06 Arild Skjæveland

Liverpool har bestemt seg for å anke Sadio Manés straff på tre kamper utestengselse etter det røde kortet mot Manchester City.

Tre kamper suspensjon

Dersom Liverpool ikke hadde anket, hadde Mané vært tilbake til kampen mot Newcastle 1. oktober. Han hadde mistet ligakampene mot Burnley og Leicester, samt ligacupkampen mot Leicester. LFC hadde frist i dag dersom de ville klage.

Liverpool FC føler at tre kamper er i overkant, melder Paul Joyce i The Times.

Klubben protesterer ikke på at han ble utvist. Et uavhengig panel vil nå avgjøre om straffen på tre kamper blir stående, eller om det blir redusert til to eller én kamps karantene. Joyce mener at tre kamper fortsatt er det mest sannsynlige utfallet.

Saken skal opp til høring på tirsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]