Liverpool FC protesterer på julekveldskamp

Liverpool FC har gjort det klart at de ikke ønsker at bortekampen mot Arsenal skal flyttes fra lille julaften til julaften.

28. sep 2017 kl 13.07 Einar Kvande

Liverpool FC har registrert sterk motstand mot at Arsenal-kampen flyttes fra 23. til 24. desember blant sin supporterskare. Supporterunioen Spirit of Shankly mener det viser null respekt for supporterne om kampen blir flyttet.

The Guardian skriver at Liverpool FC protesterer på det sterkeste mot forslaget til Sky Sports om å flytte Premier League-kampen mot Arsenal på Emirates til julaften klokken 17.00 norsk tid, og argumenterer med at det blir håpløst for klubbens supportere å komme seg hjem fra London på julaften.

Liverpool FC akter å drive lobbyvirksomhet mot forslaget helt frem til Sky Sports annonserer sine kamper for desember og januar om et par ukers tid, i håp om å få TV-kanalen til å skifte mening. Det er til syvende og sist Premier League som vil bestemme om det blir kamp julaften eller ei.

Sky Sports betaler 11 millioner pund til Premier League for hver Premier League-kamp de får sende, og de foretrekker å ha en direktesendt kamp på julaften.

Liverpool skal i henhold til terminlisten også spille mot Swansea 2. juledag og mot Leicester den 30. desember, begge kampene på Anfield. Dersom Arsenal-kampen flyttes til julaften kan det føre til at begge disse kampene også får nye datoer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]