«Liverpool nekter å gi Can salgsklausul»

Det blir hevdet at Liverpool og Emre Can ikke kan bli enige om ny kontrakt da sistnevnte ønsker salgsklausul.

5. sep 2017 kl 23.58 Torbjørn Flatin

Det skal være mer enn et år siden Emre Can begynte å diskutere en mulig ny kontrakt med Liverpool FC. Fortsatt er partene ikke enige, og nå har avtalen til tyskeren mindre enn ti måneder igjen å løpe.

Ifølge Dominic King hos Daily Mail er problemet at spilleren ønsker en salgsklausul i kontrakten, noe Liverpool ikke er villig til å gi ham. Det er samme standpunktet som ble gjort da Philippe Coutinho skal ha bedt om det samme før han satte penn på papiret til en femårig kontrakt, og som gjorde at man på Anfield kunne avvise alle fremstøt fra Barcelona i sommer.

Emre Can, som kostet Liverpool £10M sommeren 2014 i en overgang fra Bayer Leverkusen, vil ha mulighet til å snakke med andre klubber om en avtale i januar, dersom han og LFC ikke kan komme til enighet.

Jürgen Klopp har uttalt at man heller vil la kontrakten til Can, som har startet årets sesong meget bra, løpe ut enn å selge ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]