Lovren roper varsku om sin helsetilstand

Dejan Lovren tar fem tabletter foran hver kamp, for å kunne spille.

30. sep 2017 kl 11.14 Einar Kvande

Kroaten avslører at han sliter både med ryggen og akillesproblemer, som er så smertefulle at han må ta tabletter for å komme seg gjennom kampene.

Lovren har spilt åtte kamper denne sesongen, trass i ryggplagene. Han innrømmer nå at smertene blir bare verre og verre. Forsvarsspilleren forteller også at han har akillesproblemer, som kan holde ham ute av Kroatias VM-kvalifiseringskamper mot Finland og Ukraina.

– Jeg har hatt problemer de siste par ukene. Jeg har smerter i hele kroppen, forteller 28-åringen til Sportske Novosti.

– Jeg har problemer med ryggen, og jeg har også skadet akillessenen.

– Jeg spiller kamper, men jeg klarer ikke å trene i det hele tatt. Jeg kan ikke trene. Det største problemet er ryggen. Det var grunnen til at jeg måtte stå over kampene mot Manchester City og Burnley i Premier League.

– Jeg har store problemer med venstresiden av kroppen. Jeg tar tabletter slik at jeg kan spille. Jeg tar fem tabletter foran hver kamp.

I landslagstroppen

Kroatia leder sin VM-kvalifiseringsgruppe på målforskjell foran Island, med Tyrkia og Ukraina to poeng bak. Trass i skadeproblemene er Lovren med i troppen til landets to siste VM-kvalifiseringskamper.

– Jeg har fortalt landslagssjef Ante Cacic om tilstanden min. Jeg har gått på smertestillende medisiner hele tiden mens jeg har spilt. Det er ikke normalt at du må ta 4-5 tabletter foran hver kamp. Jeg ønsker å spille, og treneren setter meg inn på laget, men det er ikke bra.

– Det blir verre og verre. Det er ikke fornuftig å fortsette slik som dette i lengden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]