– Målene vil komme

Trent Alexander-Arnold mener det bare er et spørsmål om tid før Liverpool vil få uttelling for alle sjansene laget skaper.

27. sep 2017 kl 09.40 Einar Kvande

Liverpool-troppen fløy skuffet hjem fra Russland etter 1-1 mot Spartak Moskva tirsdag kveld. Nok en gang skapte Liverpool sjanser i bøtter og spann, uten at de røde fikk uttelling i form av scoringer og tre poeng.

– Vi blir bedre og sterkere for hver kamp vi spiller. Det kan du se på våre prestasjoner, mener unge Trent Alexander-Arnold.

– Det er bare scoringene som mangler for øyeblikket. Men de vil komme med tiden, og vi vil bli bedre og bedre, uttaler tenåringen optimistisk til Liverpoolfc.com.

– Vi skapte mange flere sjanser enn de gjorde, og hadde mange flere skudd. Vi klarte bare ikke å få mål nummer to. Vi reiser skuffet hjem, slår den unge scouseren fast.

Snart landskamper igjen

Nå går en hektisk periode mot slutten. Liverpool møter Newcastle på søndag, før det blir en ny bolk med landskamper og dermed et par uker uten klubbfotball.

– Nå blir det snart en ny runde med landskamper. Vi satser på å gå til landskampene med tre nye poeng i boks. Vi vil kjempe hver uke for å plukke så mange poeng som mulig i alle turneringer vi deltar i, sier Liverpools nummer 66.

– Vi har kvalitetene i laget som kreves for å bli bedre og bedre. Alle forbedrer seg litt for hver kamp, og snart vil vi være et lag å regne med, avslutter Alexander-Arnold.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]