Mener det er en unødvendig gamble å spille med Karius

– Defensiv sårbarhet vil neppe bli bedre av å forandre keeper, mener James Pearce.

13. sep 2017 kl 14.45 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp bekreftet på pressekonferansen tirsdag at Loris Karius vil stå i mål når Sevilla gjester Anfield på onsdag.

James Pearce i Liverpool Echoer kritisk til Liverpool-sjefens valg.

«Den unge tyske keeperen har bare spilt 90 minutter førstelagsfotball siden januar. Og hans erfaring fra europacup begrenser seg til to kamper for Mainz mot Asteras Tripolis i en Europa League-kvalifisering for tre år siden», skriver Pearce.

Forventer Ward mot Leicester

«Det blir mer og mer klart at Klopp 'hvilte' Mignolet til forrige måneds Premier League-oppgjør med Arsenal fordi han ønsket at Karius skulle få en kamp under beltet før han får sjansen i Champions League. Klopp mener han har tre keepere av en standard som gjør at de alle fortjener spilletid denne sesongen. Ward er forventet å spille mot Leicester i ligacupen neste tirsdag».

Pearce mener Simon Mignolet har god grunn til å føle seg skuffet over å bli nedgradert til benken, både fordi han har vist bra form denne sesongen og fordi han bidro så sterkt til at Liverpool sikret Champions League-plass forrige sesong.

«Defensiv sårbarhet vil neppe bli bedre av å forandre keepere. Man trenger stabilitet og forståelse der bak.»

«Alle øyne er på Karius, dette er den største kvelden i hans karriere. Det er en gamble av Klopp, og en han virkelig ikke ha trengt å ta», mener Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]