Varsler endringer mot LeicesterDanny Ward får sjansen fra start

Jürgen Klopp har holdt sin pressekonferanse.

18. sep 2017 kl 13.26 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp møtte i dag pressen, før møtet med Leicester tirsdag kveld.

Du kan se pressekonferansen i vinduet over.

Vil gjøre endringer

Det første spørsmålet Jürgen Klopp fikk, var om hvilket lag han ville bruke.

– Det er den eneste turneringen vi skal spille i morgen, så den har alt fokuset vårt. Så lenge vi kan stille med sterke lag, vil vi gjøre det. Jeg er sikker på at begge lag vil gjøre endringer, svarte Klopp.

Danny Ward vil stå i mål på King Power Stadium, bekreftet manageren.

– Dersom ingenting skjer, vil Danny Ward spille.

Manageren ble spurt om presset, etter tre kamper uten seier.

– Jeg vet ikke om vi har presset på oss. Jeg føler ikke presset, men ser muligheter. Muligheten til å gjøre noe veldig bra. På meg er det press, men det kan ikke være større enn presset jeg legger på meg selv, sa han.

– Jeg er ikke interessert i de andre lagene, men det er ingen overraskelse at City og United ligger på topp. Jeg er ikke veldig fornøyd med vår situasjon, men jeg vet hvorfor det er slik.

– Vi vet at vi er sterke, og at vi må levere. Det er det vi må jobbe med.

– Ta foreksempel Sturridge. Normalt scorer han (mot Burnley). Skal jeg gå til han og spørre "Daniel, hva er det du gjør?"

– Vi kan ikke sette spørsmål ved alt etter en slik kamp som mot Burnley. Jeg kan se de gode tingene og de dårlige tingene, og vi vil jobbe med begge.

– Alle føler litt press, og du kan merke det på stadion.

Grujic og Chamberlain fra start

Manageren hintet om at Marko Grujic muligens får sjansen fra start i morgen.

– Marko Grujic har tatt store steg i utviklingen sin, men ingen får se det fordi han ikke har spilt enda. Det blir fint å gi han sjansen.

Også Alex Oxlade-Chamberlain kommer trolig til å starte.

– Denne kampen er en fantastisk mulighet for Alex. Han bidro strålende i forrige kamp. Nå har du fått tre av spillerne i startoppstillingen!

Klopp fikk spørsmål om Dominic Solanke.

– Veldig spennende. Jeg er glad for å ha ham - en veldig god gutt. Han ser på hvert minutt som en mulighet, og er full av kvalitet.

Manageren bekreftet at Jon Flanagan kom til å være i troppen. Joe Gomez kan komme til å spille midtstopper dersom Dejan Lovren ikke blir klar.

– Han (Lovren) bør bli klar til i morgen, men vi får se. Clyne trener nå utendørs. Ikke med den høyeste intensiteten, men det er et stort steg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]