– Nå er jeg her, og jeg vil som alltid gi mitt beste

Philippe Coutinho snakker for første gang om sommerens overgangssak.

17. sep 2017 kl 11.29 Arve Vassbotten

– Det er bra å være tilbake på banen. Jeg har trent mye med gruppen og fikk muligheten til å spille igjen i dag. Dessverre var det ikke det resultatet vi ønsket. Seier var alt som telte, men vi visste hvor vanskelig det ville bli fra starten av med å møte et lag som liker å ligge så dypt. Vi prøvde alt vi kunne for å få seier i dag, men fikk det dessverre ikke. Men laget gjorde alt vi skulle i dag, og prøvde til siste slutt, sa Philippe Coutinho i et intervju med ESPN Brasil etter lørdagens kamp.

– En stor ære å være her

Coutinho får spørsmål om han følte fansens velkomst etter en sommer der han ønsket seg til Barcelona.

– Ja, absolutt. Alle vet hva som skjedde, og jeg ble tatt godt imot da jeg spilte siste kamp her, akkurat som jeg alltid har blitt tatt imot. Respekten jeg har for dem og dem for meg ser ut til å være den samme, og nå må jeg jobbe hardt for å hjelpe laget.

I intervjuet får han også spørsmål om hva som skjedde da Barcelona kom på banen.

– Det som skjedde var at jeg fikk et jobbtilbud, og noen ganger i livet blir man interessert og noen ganger ikke. Og som alle vet, så ble jeg i dette tilfellet interessert, og det samme ble familien min.

– Det er en stor ære å få et tilbud fra en så stor klubb som det, men det er også en stor ære å være her. Liverpool er en stor klubb på verdensbasis. Nå er jeg her, og jeg vil gi mitt beste, som alltid.

Komplisert måned

På spørsmål om han ble skuffet over at det ikke ble noen overgang, sier han:

– Det var en komplisert måned for meg, men som jeg har sagt, det er en ære å få det tilbudet, men det er også en ære å bære denne drakta. Det jeg kan gjøre nå er å jobbe hardt og vise det på banen, sier Coutinho.

Han avviser også at det er noen avtale på plass for en overgang neste sommer, slik Suarez hadde.

– Ikke som jeg vet om, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]