Nesten en måned på reisefot

Liverpool får nå flere bortekamper på rad.

17. sep 2017 kl 15.44 Arve Vassbotten

Etter lørdagens uavgjort på Anfield, venter det fire bortekamper på rad for Liverpool. Det går nesten en måned før det igjen spilles kamp på Anfield.

Leicester som står med en seier, en uavgjort og tre tap i Premier League så langt, er motstander både på tirsdag i ligacupen og i serien på lørdag. Begge kampene går på King Power Stadium.

Tomme tribuner?

Så tirsdag 26. september blir det kamp i Moskva, når Spartak Moskva er motstander i den andre gruppespillkampen i Champions League.

Den kampen risikerer man imidlertid at går for tomme tribuner. UEFA har opprettet disiplinærsak mot Spartak Moskva etter scenene i Maribor, der det ble kastet flares mot dommeren.

UEFA har satt opp høring 21. september - kun fem dager før kampen mellom Liverpool og Spartak Moskva skal spilles.

LFC har fått 1145 billetter til oppgjøret, og en sanksjon som tidligere har blitt brukt etter lignende episoder, er at klubben må spille fremtidige kamper bak lukkede dører.

Reise til Newcastle

Tomme tribuner eller ikke, etter kampen i Russland går turen til St James' Park og møte med Rafael Benitez og Newcastle, før det er landslagspause.

Først 14. oktober, når landslagspausen er over, er det igjen kamp på Anfield. Det er med storoppgjøret mot Manchester United.

Den kampen etterfølges igjen av to bortekamper mot Maribor og Tottenham. Det kan potensielt også bli en tredje bortekamp om Liverpool går videre til fjerde runde i ligacupen, og er uheldig med trekningen der.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]