Ønsker å komme med en skikkelig unnskyldning

Sadio Mané vil gjerne ha telefon-nummeret til Manchester City-keeper Ederson.

20. sep 2017 kl 17.59 Einar Kvande

Mané ble som kjent utvist i første omgang på Etihad, etter at han traff City-keeperen i ansiktet med knottene. Selv om han har bedt om unnskyldning for farefullt spill på Facebook, føler ikke Mané at det er tilstrekkelig.

– Jeg har ikke fått pratet med ham ennå. Jeg har postet noe på Facebook. Vi kjenner ikke hverandre, men jeg ville ha likt å få tak i telefon-nummeret hans, slik at jeg kan sende ham en skikkelig unnskyldning. Jeg tror imidlertid at det går greit med ham nå, uttaler Mané til ESPN.

Senegaleseren sonet i går den andre av karantenen på tre kamper, men må også se lørdagens kamp mot Leicester på TV.

– Jeg ble helt satt ut av det som skjedde. Jeg tenkte selvsagt på det røde kortet, men vi er mennesker og må være hyggelige mot hverandre. Dersom jeg kunne ha unngått kollisjonen, ville jeg gjort alt jeg kunne for å klare det. Han gikk inn i situasjonen med samme hensikt som meg, å vinne ballen. Jeg kan ikke gjøre noe med det nå.

– Jeg gjør aldri noe slikt som dette med vilje, men dette kan skje i fotball. Jeg kunne ikke ha gjort noe annerledes. Jeg gikk for ballen. Selv mener jeg at det var et gult kort.

Sårt savnet

Liverpool har ikke vunnet noen av de to kampene som Mané har stått over så langt.

– Jeg har forsonet meg med utvisningen nå. Når jeg kommer tilbake på banen vil jeg forsøke å score mål, skape sjanser og slå målgivende pasninger, men suspensjoner er en del av fotballen, og jeg har allerede lagt dette bak meg.

– Det var ikke enkelt den første tiden, da jeg elsker å spille fotball hele tiden og hjelpe mine lagkamerater. Da er det ille å ikke få spille, men jeg må akseptere karantenen og vente til jeg får komme tilbake.

– Jeg er fotballspiller, og jeg elsker å spille fotball og score mål. Jeg ønsker å bidra med mål for laget. Suspensjoner er en del av fotballen, og jeg må bare akseptere det og se fremover og være klar til neste kamp jeg får spille. Den er ikke så langt unna.

Sadio Mané vil være tilbake i aksjon når Liverpool reiser til Moskva for å spille Champions League-kamp mot Spartak kommende tirsdag. Premier League-combacket kommer i Newcastle neste søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]