– Phil er i knallform

Jürgen Klopp fryder seg over at Philippe Coutinho tilsynelatende har lagt Barcelona-flørten bak seg.

25. sep 2017 kl 10.02 Einar Kvande

Coutinho har dokumentert meget god form i de to kampene mot Leicester den siste uken, og ble kåret til Liverpools beste i begge av Liverpool.no.

– Vi trenger ikke å bekymre oss for Phils fysiske tilstand mer, uttaler Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Jeg så at han var strålende allerede de første dagene han var tilbake i trening. I den første kampen handlet det om å finne rytmen, og nå er han virkelig tilbake, og det er til hjelp for oss, fortsetter Liverpool-manageren.

– Nå har vi spilt uten Sadio i noen kamper, og Phil kan spille i ulike posisjoner, konstaterer Klopp.

Flere alternativer

Sadio Mane vil nå være tilbake etter sin suspensjon, og klar for innsats i kampene mot Spartak Moskva og Newcastle denne uken. Klopp er glad for å få enda flere strenger å spille på. I bakhånd har han også karer som, Daniel Sturridge, Alex Oxlade-Chamberlain og James Milner.

– De er alle til hjelp for oss. Jeg likte måten Milly kom inn mot Leicester og påvirket kampen på. Jeg elsker effekten han har i garderoben også. Jeg vet han er en spiller som ønsker å spille hele tiden, og det er vanskelig for å ham å sitte på benken. Det er det samme med med Daniel og Ox.

– De er klare til innsats, noe som er bra, for vi trenger dem. Selv om stemningen i garderoben er bra, trenger du sterke signaler i form av gode resultater i fotball. Mot Leicester fikk vi vist at vi fortsatt er med. Nå har vi 11 poeng og ett plussmål, og det er en begynnelse. La oss stå på videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]