Se video direkte fra kl 14:– Coutinho burde være klar

Jürgen Klopp mener Coutinho har trent veldig bra i fraværet.

15. sep 2017 kl 13.28 Arve Vassbotten

Om skader:

Danny Ings måtte ut med skade i sist kamp for U23, noe som skal ha vært for å ikke ta noen sjanser. Klopp for spørsmål om Ings var skadet på starten av pressekonferansen.

– Ingsy er i trening, Adam og Clyne er fortsatt ikke tilbake. Kanskje kan Adam begynne å løpe igjen i starten av neste uke.

Om Manés fravær:

Sadio Mané må sone for rødt kort mot Burnley.

– Vi visste det ville være kamper der Sadio ikke ville kunne spille. Det er derfor vi har bygd opp laget med Roberto, Phil og Alex som alle kan spille på venstre.

– Det er alltid vannsklig å erstatte toppspillere, men vi gjorde det bra mot slutten av forrige sesong da han var ute.

Om forsvarsproblemene:

– Det er vår feil at dere får anledning til å snakke om dette. På den første målet var det fem feil før den siste feilen. Det er vår jobb å jobbe med det. Hvis det var et kvalitetsproblem, hvis det var en løsning der ute, ville vi ha fikset det.

– Det er et forsvarsproblem, men ikke et problem for midtforsvarerne de får det vi gir dem, sier Klopp og mener det er et problem for hele laget.

Om Coutinho:

– Han burde være klar. Jeg var veldig glad for hvordan publikum ønsket han velkommen. Det var bra for ham. Han har trent veldig bra.

Om Burnley:

– Burnley har en klar plan. Man kan se det i hver eneste kamp, de holder seg til det og det er vanskelig å spille mot.

Om det blir rotasjoner:

– Vi trenger friske sinn og bein i denne kampen, for det blir veldig små rom. Det blir ikke mange enkle måter å overliste dem på. Man må treffe på riktige tidspunkt med innlegg og skudd for å finne rom mot dem.

Om keepervalg:

Mignolet vil være tilbake i mål mot Burnley.

– Hvis Mignolet hadde sagt. «å skal du spille med Karius i neste kamp, det er en god idé» ville det vært veldig rart. Men vi har tre keepere som er i god alder og som alle fortjener å spille.

– Men Simon Mignolet er førstekeeper. Det har jeg sagt før. Det betyr at mot slutten av sesongen vil han sannsynligvis ha spilt 85 prosent eller 87 prosent av kampene. For meg betyr det at han er nummer 1. Men siden Karius spilte mot Arsenal, var han klar for kampen mot Sevilla. Han sto bra, og jeg kan ikke huske en eneste kamp.

Om høyreback:

– Vi kan ikke spille Joe i seks kamper på rad, for han hadde en forferdelig skade og er ung og utvikler seg fortsatt. Slik er det, og Trent er ikke klar for å spille 3-4 kamper etter hverandre. Slik er situasjonen. Om det er bra for forsvaret eller ikke, om jeg ikke kan bruke de hver kamp så har de likevel spilt sammen. Men disse spillerne er så spennende, de er store talenter men også allerede topp spillere.

– I en ideell verden ville jeg hatt 11 spillere som kunne spille hele sesongen, og at jeg aldri trengte å gjøre et bytte, men jeg har aldri hatt det. Vi må gjøre det beste ut av hver eneste situasjon, og det er det vi prøver på.

Om Milner:

Klopp fikk spørsmål om han er et alternativ på venstreback.

– Interessant spørsmål. Han er det når han sitter på benken. Robertson har ikke vært så mye i troppen, det er vanskelig å utelate han siden han har trent så mye. Men Moreno har spilt så bra, selv om 90 prosent av folkene i dette rommet ikke hadde tro på han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]