Registrerer Champions League-troppen i kveld

Midnatt i kveld må Champions League-troppen registreres.

1. sep 2017 kl 14.01 Arild Skjæveland

I kveld skal Liverpool registrere Champions League-troppen før det kommende gruppespillet. Klubben kan registrere opp til 25 spillere på A-lista, og så mange de vil på B-lista.

Troppen skal registreres når overgangsvinduet stenger i Spania.

32 registrert mot Hoffenheim

B-lista består av spillere som er født etter 1. januar 1996, og som har vært i klubben i minst to år etter at de fylte 15 år.

På lista til playoff-kampene mot Hoffenheim hadde Liverpool 22 spillere på A-lista, og 10 spillere på B-lista. Siden den gang har Liverpool lånt ut én spiller fra A-lista - Divock Origi, og to spillere fra B-lista - Ryan Kent og Sheyi Ojo.

Inn i troppen

Alex Oxlade-Chamberlain er den eneste som er kjøpt siden det, og må inn i A-troppen. Adam Lallana var heller ikke registrert mot Hoffenheim, og må også inn. Han er tilbake fra hamstringskade i november. Da er vi oppe i 23.

Det blir spennende å se om Liverpool leverer full tropp - og registrerer Danny Ings og Lazar Markovic, som er førstelagsspillerne sammen med Adam Bogdan som ikke var med i troppen mot Hoffenheim, men som heller ikke har funnet seg nye klubber i dette overgangsvinduet.

Begynner mot Sevilla

Liverpool kom i gruppe med Spartak Moskva, Sevilla og Maribor i årets Champions League. Slik er kampprogrammet.

13/9 - Liverpool - Sevilla
26/9 - Spartak Moskva - Liverpool
17/10 - Maribor - Liverpool
1/11 - Liverpool - Maribor
21/11 - Sevilla - Liverpool
6/12 - Liverpool - Spartak Moskva

Har du innspill til journalisten?
[email protected]