Så rødt og tapte i Moskva

Steven Gerrards gutter gikk på et knepent 2-1 tap i UEFA Youth League.

26. sep 2017 kl 15.05 Einar Kvande

Liverpools andre kamp i gruppespillet i UEFA Youth League endte med tap 2-1 for Steven Gerrards gutter.

Det var imidlertid gjestene fra Merseyside som kom best i gang i oppgjøret mot Spartak Moskva, og tok ledelsen da Adam Lewis sendte i vei et lavt volleyskudd fra skrått hold som suste inn i lengste hjørne.

Aleksandr Rudenko utlignet imidlertid før pause, med et frispark som endret retning i muren og utmanøvrerte Kamil Grabara i Liverpools mål.

Rudenko gjorde sitt andre mål for dagen med en behersket avslutning etter en snau times spill, og Liverpool klarte ikke å slå tilbake etter at Conor Masterson ble utvist et drøyt kvarter før slutt, etter at han fikk to gule kort i løpet av relativt kort tid.

Ben Woodburn var Liverpools kaptein, akkurat som i 4-0 seieren over Sevilla. Edvard Sandvik Tagseth startet kampen, men ble byttet ut like etter at Spartak hadde tatt ledelsen i andre omgang.

Liverpools lag: Grabara, Coyle, Lewis, Masterson, Johnston, Kane, Jones, Tagseth (Adekanye 58), Woodburn, Millar (McAuley 85), Brewster (Camacho 74).
Ubenyttede reserver: Atherton, R. Williams, Hunter, Glatzel.

FRISPARKMÅL
FRISPARKMÅL  Aleksandr Rudenko har akkurat utlignet til 1-1 på et frispark som forandret retning i muren.