Både Salah og Mané med scoring

Liverpools angrepsduo bekreftet formen da de var sentrale i kamper hvor deres land Egypt og Senegal tok viktige poeng i VM-kamper. Se video av målene.

5. sep 2017 kl 22.01 Torbjørn Flatin

Mohamed Salah ble matchvinner da Egypt vant 1-0 hjemme mot Uganda i gruppe E i den afrikanske VM-kvalifiseringen. Det gjorde at lagene byttet plass på toppen av tabellen og Egypt topper nå med ni poeng mot Uganda med sju.

Senegal ledet lenge i Burkina Faso, hvor vertene spilte 2.omgang med ti mann, men måtte til slutt nøye seg med 2-2. Sadio Mané hadde assist til den første scoringen til sengaleserne, før han gjorde ledermålet 2-1. Det gjør at Senegal er på 3.plass i gruppe D, hvor fem poeng gjør at de er et poeng bak Capp Verde og Burkina Faso.

Jürgen Klopp vil nå krysse fingrene for at begge spillerne i morgen kommer tilbake til Merseyside uten noen form for skader.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]