Liverpools svar til Barcelona– Slutt å plage Coutinho

Liverpool var ikke villig til å inngå forhandlinger med Barcelona, ifølge lekkasjer til Football Leaks.

23. sep 2017 kl 11.00 Arild Skjæveland

Det er sjelden positivt for klubbene når Football Leaks kommer med lekkasjer fra hva som har foregått, og hvilke avtaler som er inngått. Siden FL kom i september 2015, har detaljer om en mengde høyprofilerte overganger blitt lekket på nett.

Denne gang kommer ikke Liverpool så verst utav det.

Lekkede eposter

I desember i fjor inngikk nettsiden en samarbeidsavtale med Der Spiegel og en rekke europeiske aviser, som får publisere stoffet de kommer med. Den tyske avisen kan i dag fortelle hvor stor avstanden var mellom Liverpool og Barcelona i sommerens overgangssaga rundt Philippe Coutinho.

Det første budet kom 20. juli, og var på 72 millioner pund. Liverpools svar var at «spilleren ikke er til salgs for noen pris».

I tidlig august kom Barcelona tilbake, med et bud på 90 millioner pund. Responsen til sportsdirektør Michael Edwards var enda klarere: «Jeg ber dere vennligst om å slutte å plage Coutinho offentlig og privat. Ingen sum kommer til å gjøre at vi forandrer mening».

Barcelona fikk så et tredje bud på 114 millioner pund avslått i slutten av august.

Spillerens agent skulle motta 10 millioner euro dersom Barcelona fikk spilleren til under 100 millioner euro.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]