Starter i Moskva

Det bekrefter Jürgen Klopp, og hinter til at Sadio Mané og Trent Alexander-Arnold starter.

25. sep 2017 kl 17.51 Arve Corneliussen

– Ja, Loris (Karius) starter, bekrefter Jürgen Klopp overfor Liverpoolfc.com.

Avgjørelsen betyr imidlertid ikke at tyskeren uansett kommer til å starte samtlige Champions League-kamper, ifølge manageren.

– Vi trenger ikke å ta en slik avgjørelse. Alt handler om prestasjoner. Det trenger ikke å tolkes slik at dem som ikke spiller ikke har prestert. Alle har lov til å gjøre feil. For keeperne handler det om å prestere på trening og i kamp. Loris starter i morgen, men Simon (Mignolet) er førstekeeper. Det er situasjonen, forklarer Klopp.

Mané og Alexander-Arnold

Sadio Mané kan ikke spille ligakampene grunnet suspensjon, men er tilgjengelig til denne kampen. Jürgen Klopp tar ham etter alle solemerker med fra start.

– Han er tilgjengelig. Når han er tilgjengelig, gir det mening å ha ham med fra start. Men vi får se – det er ikke så lett å ta ut laget nå, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– Vi analyserte Moskva i går. Det gir deg et lite innsyn i kalenderen vår – du slår Leicester, har et lagmøte, har et analysemøte om Moskva og så et analysemøte av kampen mot Leicester. Så går du hjem, ser Moskva-kampen og begynner å se Newcastle-kamper fordi vi møter dem i neste kamp, forteller manageren.

– Sadio er tilbake, og det er veldig bra. Han har vært med på alle øktene. Når du er skadet eller suspendert må du gjøre litt mer enn resten av laget siden du ikke spiller kamper, så han burde være OK.

Joe Gomez fikk rødt kort helt på tampen mot Sevilla, og er dermed utilgjengelig. Da ligger det an til at Trent Alexander-Arnold starter kampen.

– Det er sannsynlig, men ingenting er garantert, sier Klopp.

Har du ikke Viaplay? Bestill kampen her - da støtter du også supporterklubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]