Paul Joyce:– Sturridge bør starte mot Newcastle

The Times-journalisten mener Liverpool trenger en målsnik blant alle teknikerne.

27. sep 2017 kl 18.34 Arve Corneliussen

«Daniel Sturridge er fortsatt Liverpools mest naturlige målscorer. Laget inneholder flust av artister, men få snikskyttere», argumenterer The Times-journalist Paul Joyce i kjølvannet av sjansesløseriet i Moskva.

Ifølge The Times er også Newcastle Sturridges favorittmotstander. Målsniken har scoret fem mål mot dem på fem kamper for Liverpool, og sju totalt for klubbene han har spilt for.

Fem av dem har kommet på St. James' Park.

«Sturridge har hatt en tilbaketrukket rolle hittil denne sesongen, men til og med sett bort fra statistikken kommer fristelsen til å starte med ham til å være stor. På tross av den enorme sjansen han bommet på mot Spartak, er det noe som gjør Sturridge til et naturlig valg», mener Joyce og sikter til egenskapene hans foran mål.

«Fab Four» leverte ikke

Joyce har også sett på statistikken bak Mohamed Salah, Roberto Firmino, Coutinho og Sadio Manés første start i lag.

Tre av dem hadde Liverpools dårligste pasningsprosent. Salah med 65, Mané med 68 og Firmino med 69. I tillegg var samarbeidet dem i mellom dårlig. For eksempel sentret Salah bare én gang til Firmino, to ganger til Mané og ingen til Coutinho.

«Klopp kommer til å vurdere om ikke en av dem burde få seg en hvil. For fire år siden, naturligvis i tospann med Luis Suarez, var Sturridge Liverpools svar på Harry Kane, Romelu Lukaku eller Sergio Agüero».

«Det er selvfølgelig ikke like sant lenger, men når Klopp etterlyser at de blir mer kliniske kommer Sturridge til å bli sterkt vurdert de neste dagene», skriver Joyce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]