Tror Markovic blir værende

Liverpool-ledelsen tror Lazar Markovic blir værende i Liverpool denne høsten, selv om det er interesse fra Tyrkia.

8. sep 2017 kl 09.54 Einar Kvande

Ryktene vil ha det til at Fenerbahce er ute etter Lazar Markovic. Transfervinduet i Tyrkia stenger i dag.

Liverpool Echo tror imidlertid at den serbiske vingen blir værende på Anfield minst frem til januar. Liverpool-ledelsen forventer i alle fall ikke at Markovic vil forsvinne fra klubben før transfervinduet i Tyrkia stenger i kveld.

Markovic har ikke spilt offisiell kamp for Liverpool siden mai 2015, men spilte treningskampen mot Tranmere Rovers i juli.

23-åringen trener sammen med førstelaget på Melwood, men kom ikke med i Liverpools Champions League-tropp. Serberen er imidlertid inkludert i Premier League-troppen. Midtbanespilleren kan også spille i ligacupen, hvor Liverpool besøker Leicester i tredje runde tirsdag 19. september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]