Jordan Henderson:– Vi burde ha vunnet komfortabelt

Jordan Henderson var langt nede etter kamp.

26. sep 2017 kl 23.38 Arve Corneliussen

– Vi kontrollerte kampen, og burde ha vunnet komfortabelt. Med de sjansene vi hadde er vi nødt til å vinne. Vi er nødt til å sørge for at vi ikke gir bort så mange mål. Å havne under var verst mulig scenario for oss, men vi må bare fortsette, sier Jordan Henderson ifølge Liverpoolfc.com.

– På en annen dag ville vi ha scoret tre eller fire. I tillegg kunne vi ha fått en straffe da Salah gikk ned. Prestasjonen var grei, men til slutt ikke nok til å vinne kampen.

Spartak gikk tydelig inn for å frustrere Liverpool i kampen, men Henderson vil ikke skylde på noen andre for resultatet.

– Det er fotball. Du kommer til å møte slike lag iblant, og du er nødt til å håndtere det. Vi forsvarte oss bra store deler av kampen og skapte sjanser. Vi må bare drepe flere kamper og være mer nådeløse, mener kapteinen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]