Jürgen Klopp etter kamp:– Vi er ikke det heldigste laget i verden for tiden

Men manageren mener Liverpool er i rute til å gå videre fra gruppespillet.

27. sep 2017 kl 00.08 Arve Corneliussen

– Jeg er selvsagt frustrert. Vi er ikke det heldigste laget i verden for tiden. Vi skapte mange sjanser mot et veldig defensivt orientert lag, og slapp ikke dem til mange sjanser. Frisparket de scoret på var heller ikke frispark, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Vi gjorde nok til å vinne. Vi hadde fire eller fem 100-prosentssjanser, og da er det skuffende. I Champions League er ditt eneste mål å gå videre, og det har vi fortsatt muligheter til, påpeker Klopp.

Startet med full angrepsrekke

For første gang kunne han starte med Coutinho, Mané, Salah og Firmino samtidig.

– Det er ikke slik at du bare kan ta ut et lag og vente på at ting skal skje. Alle trenger rytme og tid til å komme i form. Det var en veldig intens kamp der ute. For meg handler det ikke om navnene, men hvordan vi presterer. I dag presterte vi så bra som vi kunne i noen øyeblikk, og ikke så godt vi kunne i mange andre.

Hvorfor Liverpool ikke kunne presse inn det andre målet, forklarer han delvis med at de var uheldige.

– Det er et veldig godt spørsmål, og et stort spørsmål. Vi var uheldige i en av situasjonene, noen dårlige avgjørelser i viktige øyeblikk, og gode redninger fra begge keeperne. Det eneste vi kan gjøre med saken er å prøve igjen, igjen og igjen – og det er hva vi gjør.

Om avansementet

Manageren avfeier at han begynner å bli stresset for at avansementet skal ryke.

– Vi vet mer om de lagene vi har møtt nå, og vi var det beste laget i begge kamper. Til neste kamp vet vi at Spartak har noen spillere, som Quincy Promes, tilbake, og det kommer til å forandre kampen.

– Vi er sterke nok til å gå videre fra gruppen, men vi må gjøre det også. Du kan se at de virkelig vil gå videre. Noen ganger faller ikke ballen der vi vil at den skal falle, sånn som i dag. Jobb hardt, og du lykkes til slutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]