Se video av pressekonferansen:– Promes er en veldig god spiller

Manageren ble spurt om linken til den nederlandske vingen, og Loris Karius svarte på spørsmål om defensive problemer.

25. sep 2017 kl 17.43 Arve Corneliussen

Om defensive problemer, Coutinho og motstanderen

– Defensiv organisering handler om lagarbeid. Vi jobber med dette hele tiden, sier Jurgen Klopp.

– Coutinho er fortsatt ung, så jeg håper han kan bli bedre i fremtiden. Han hadde en fantastisk kamp forrige uke, og er i veldig god form.

– Jeg så kampen deres mot Anzhi. Jeg ser ikke på kampen for å bedømme én situasjon, men for å se på laget deres, sier han på spørsmål om hva han synes om et mål i kampen.

Om Quincy Promes

– Han er en god spiller – en veldig god spiller. Det er ikke så mye mer å si, de har mange gode spillere. Vi har allerede en nederlandsk spiller som kjenner ham godt. Dette er ikke stedet for å snakke om slikt.

Underveis ble Klopp konfrontert med at Spartak muligens må klare seg uten lynvingen på grunn av skade.

– Promes er en veldig god spiller. Det er en svakhet for ethvert lag om han er borte, for de mister farten. Han er ikke den eneste gode spilleren deres, og vi vinner ikke bare kampen fordi én spiller er ute. I kampen vi analyserte var han ikke med.

Om Harry Kane (!)

Bisart spørsmål til Jürgen Klopp. En journalist konfronterer ham med at Mauricio Pochettino sa at han elsket Harry Kane, og spurte om Klopp elsker sine spillere.

– Jeg elsker klubben, og det inkluderer alle spillerne. Jeg elsker Harry også. Men han er en Tottenham-spiller, jeg elsker fotball. Det er slik det er.

Karius om motstanderen og startplass

– Vi forventer en vanskelig kamp. Det er Champions League, og nye forhold for mange av oss. jeg har aldri vært i Russland. Det er et sterkt lag og en tøff kamp i vente, men vi kommer til å være klare for det. Jeg ville likt å starte i morgen, og tror jeg gjør det, sier Karius.

Om de defensive problemene

– Jeg tror ikke det bare handler om forsvaret, men den veldig offensive stilen. Det gjør at vi må ta noen sjanser. For det mest har vi gjort det veldig bra, men vi jobber med ting vi vet vi må forbedre. Det er ingen problemer, for jeg vet at vi har kvaliteten som skal til.

Om konkurransen

– Det er en sunn konkurranse. I en stor klubb er det kamp om hver eneste plass. Jeg vil bare vise meg frem når jeg får sjansen, og vil vise manageren at jeg er klar for alle oppgaver.

– Jeg er glad for å spille i en turnering som denne. Jeg vil selvsagt også spille i Premier League, og vil bruke denne muligheten til å spille meg inn der. Målet mitt er å spille i ligaen også, sier Karius.

Om at han også slet i starten i Mainz

– Det ser kanskje ut som en lignende situasjon, og jeg tar med meg lærdommen. Jeg bruker både negative og positive opplevelser til å bli bedre.

Har du ikke Viaplay? Bestill kampen her - da støtter du også supporterklubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]