Wilson var tilbake da Liverpool U23 vant finale

Liverpool U23 vant i kveld finalen i Lancashire Senior Cup. Slo Fleetwood Town 5-4 på straffespark-konkurranse.

1. sep 2017 kl 22.45 Einar Kvande

Harry Wilson spilte i kveld sine første 45 minutter etter at han fikk akillesproblemer i midten av juli, mens Danny Ings spilte 90 minutter for andre gang på rad.

Liverpool tok ledelsen etter 72 minutter, da venstreback George Johnston satte ballen i mål fra kloss hold, men Fleetwood med tidligere Liverpool-spiller Joe Maguire på laget utlignet seks minutter før slutt.

Dermed måtte det straffespark-konkurranse til for å kåre vinneren av Lancashire Senior Cup for 2016-17. Dette var nemlig finalen i fjorårets turnering.

Danny Ings, Ovie Ejaria, Bobby Adekanye, Yan Dhanda og George Johnston scoret alle på sine straffespark, mens keeper Caoimhin Kelleher reddet Fleetwoods første straffe.

Liverpools lag: Kelleher, Whelan, Parker, Masterson, Johnston, Ejaria, Coyle (Virtue 69), Alves, Wilson (Adekanye 45), Dhanda, Ings.
Ubenyttede reserver: Firth, N. Phillips