Woodburn ble walisisk helt igjen!

17-årige Ben Woodburn sørget for innlegget som gjorde at Wales fikk hull på byllen mot Moldova og nå er oppe på playoff plass.

5. sep 2017 kl 23.00 Torbjørn Flatin

Irland lå under hjemme mot gruppeleder Serbia, mens Wales stanget i Moldova mot vertenes forsvarsmur. Etter 61 minutter kom 17-årige Ben Woodburn inn for waliserne, og 20 minutter senere fosset han framover på venstresiden. Det presise innlegget ble ekspedert i mål av Hal Robson-Kanu. Ytterligere en scoring av Aaron Ramsey i sluttminuttene fastsatte 2-0. Dermed gikk Wales forbi Irland på tabellen. Disse lagene møtes i siste spillerunde i Cardiff.

I en kamp i gruppe I spilte Dejan Lovren hele kampen da Kroatia tapte 1-0 borte mot Tyrkia. Kroatene leder fortsatt sin gruppe, men som nå er blitt langt mer spennende foran de to siste kampene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]