Woodburn vil bli belønnet med ny kontrakt

Det er ventet at Liverpool vil tilby Ben Woodburn en lang og mer lukrativ kontrakt når unggutten fyller 18 år.

7. sep 2017 kl 00.05 Torbjørn Flatin

Ifølge Daily Telegraph går det mot at Ben Woodburn vil bli belønnet med en ny og lukrativ kontakt på minst fem år. Waliseren skrev under en treårig avtale da han ble 17 år, og som er det maksimale som kan gis en første års profesjonell.

15. oktober fyller Woodburn 18 år og da vil han bokstavelig talt få betalt for den suksessen han har hatt med Liverpool, og nå også med Wales.

Angriperen ble forrige sesong tidenes yngste målscorer for Liverpool da han scoret foran The Kop i Ligacupen, og han har skapt nye overskrifter denne uka ved å debutere, score og også ha målgivende i viktige kamper for Wales.

- Jürgen Klopp følte det var litt tidlig, men ulike meninger er det som gjør fotball så stort. Jeg følte at når han var med for førstelaget til Liverpool, som han var etter å ha scoret i debuten, da ville han også være klar for oss, sa landslagsmanager Chris Coleman etter kampene for Wales.

- Det var ikke aktuelt for oss å bruke ham fra start, men det er ingen tvil om at han er et talent. Vi må beskytte Ben og gi ham råd. Vi vet at han har kapasitet til å åpne opp forsvar, men vi må også beskytte ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]