Ben Woodburn og Trent Alexander-Arnold -  tenåringer i førstelagstroppen til Jürgen Klopp.

Vi fulgte kampen:U23 vant i Leicester

Liverpool U23 lå under til pause, men spilte seg stort opp i andre omgang.

Sluttrapport: En kjempeomgang av Liverpool, som fort kunne ha scoret flere mål enn de tre som kom. Brewster var alltid på farten og en trussel, og var involvert i alle tre målene. Harry Wilson fikk sitt 28. mål (!) for sesongen, og kunne hatt enda flere. Spesielt frisparket hans hadde fortjent mer. Leicester var lite frempå i den andre omgangen, og Liverpools forsvar tok seg greit av det som kom. Godt levert av ungguttene i Leicester!

85.min: 1-3 WILSON - Liverpool tar et kort frispark, og Brewster sender en stikker gjennom til Harry Wilson. Wilson løfter ballen over keeper og inn via stolpen, for sin 28. scoring for sesongen.

84.min: Mye grisespill fra Leicester nå. Brewster er sistemann som blir utsatt for en i overkant hard takling. Han kommer seg på beina igjen.

79.min: Trent Alexander-Arnold får ballen på høyresiden, drar seg innover og skyter like til side for lengste kryss.

77.min: Harry Wilson veldig uheldig som ikke scorer! Glimrende frispark fra 20 meter, treffer innsiden av stolpen og triller over på streken før en Leicester-spiller får den ut til corner. Der hadde han fortjent scoring nummer 28 for sesongen.

74.min: Harry Wilson prøver seg fra langt hold. Keeper må slå til corner.

66.min: Harry Wilson ligger nede og må ha behandling. Det ser ut til å gå bra med waliseren.

57.min: Jordan Williams er for sen i en takling og får det gule kortet.

55.min - 1-2 VIRTUE - Strålende scoring av Liverpool! Rhian Brewster setter fart på høyrekanten og kommer seg til linja. Innlegget er veldig bra, og Matty Virtue stanger ballen i mål på nærmeste stolpe. Liverpool har snudd det.

53.min: Leicester gjør et bytte.

51.min: 1-1 BREWSTER - Ben Woodburn gjør et godt forarbeid og får gitt ballen til Rhian Brewster på 16 meter. Han skyter, og ballen går via Leicesters kaptein og i mål.

45.min: Liverpool setter i gang den andre omgangen.

Pauserapport: Et hektisk og åpent første kvarter hvor et aggressivt og fysisk hjemmelaget presset på, mens Liverpool prøvde å kontre. Hovedsaklig gjennom fremstøt fra Trent Alexander-Arnold og Harry Wilson. De røde har slitt med å få noe kontroll på midtbanen og bokstavelig talt sett noe lette ut. Leicester på sin side har prøvd med direkte spill og høye baller inn mot en Kelleher i Liverpools mål som har slitt med feltarbeidet. Det gjaldt også for scoringen til vertene, hvor Liverpool trolig skulle hatt et frispark. Trener Mike Garrity vil be sitt lag om å sette mer preg på spillet i 2.omgang og få mer fart på pasningsspillet fremover og få spillere som Woodburn og Brewster mer involvert.

40.min:
Choudhury får gult kort hos Leicester, for øvrig på høy tid etter en rekke innvolveringer på kanten sentralt på midtbanen.

37.min:
Kelleher mister et høyt innlegg under press for tredje gang, og hver gang har dommeren unnlatt å blåse. Denne unge keeperen slipper imidlertid unna denne gangen da hans forsvar får klarert.

22.min: 1-0 GORDON - Leicester scorer etter en corner, da Josh Gordon får den avgjørende touchen fra kort hold. Noen protester fra Liverpool som mente at keeper Kelleher burde ha fått frispark.

20.min:
Kjapp kontring fra Leicester hvor Kaputska, han er fra Polen, skyter utenfor fra 20 meter.

14.min:
Hektisk periode da et hurtig angrep ender med at Wilson skyter og danske Iversen må gjøre en god redning hos Leicester.

13.min:
Josh Gordon klemmer til fra 16-meteren i etterkant av en corner og Kelleher må gjøre en god redning for å fiste det harde skuddet over.

11.min:
Rumenske Pascanu skjærer inn fra høyresiden til Leicester og sender et lavt skudd like utenfor den høyre stolpen til Kelleher.

7.min:
Leicester får frispark fra rundt 20 meter som Kelleher slår til corner. På hjørnesparket prøver Liverpool å kontre, men kaptein Harry Wilson får ikke kontroll da Alexander-Arnold finner ham med en dyp cross fra høyre mot venstre.

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold, N. Phillips, Gomez, Whelan, Williams, Wilson, Virtue, Brewster, Woodburn, Hart  Innbyttere: Firth, Parker, M. Gomes, Lattie, Blair

Leicester: Iversen, Pascanu, Moore, Kipre, Wood, Hammond, Choudhury, Dewsbury-Hall, Kapustka, Watts, Gordon

Del

Liverpool U23

26.10.2017 14:52

– Mentalt sterkere av skaden

Etter 28 mål sist sesong og sju så langt i denne, håper Harry Wilson han snart får sjansen på førstelaget igjen.

23.10.2017 19:26

Vi fulgte kampenSlo United 3-1

Liverpool var det klart beste laget i U23-kampen.

23.10.2017 10:25

Liverpool U23 mot Man Utd

Siste Til vår nyhetsoversikt
25.02.2018 kl 11:59

Klopp frykter at flere spillere skal få influensa

Tre Liverpool-spillere lå hjemme utslått av influensa da de røde slo West Ham 4-1 på Anfield i går.

+
25.02.2018 kl 10:03

– Vi har alt å spille for

Liverpool U23 spiller avgjørende kamp i Premier League Cup mot Stoke, og har et nederlag fra tidligere i sesongen å hevne.

+
25.02.2018 kl 09:00

– Jeg ba Klopp om råd

Andy Robertson har hevet sitt spill til et nytt nivå, og fremstår nå som bankers på venstrebacken.

+
25.02.2018 kl 07:43

– Dette var kjente takter

Engelske aviser er imponert over Liverpools oppvisning mot West Ham.

+