ALLE SKAL MED  Landslagsspillere eller ei, Jürgen Klopp vil ha med nesten hele sin tropp til Australia i slutten av mai.

«Alle» skal med til Australia

Jürgen Klopp har ingen planer om å la noen spillere slippe å bli med til Australia og oppvisningenskampen mot Sydney FC.

Klopp forventer at alle klubbens landslagsspillere blir med til Australia, selv om han har kalt inn «ekstrahjelp» i form av Steven Gerrard, Jamie Carragher, Daniel Agger og Steve McManaman. Kvartetten med tidligere Liverpool-spillere skal alle i aksjon i løpet av kampen.

Kampen i Australia spilles på ANZ Stadium 24. mai, noe som er bare tre dager etter siste ligarunde, og mindre enn tre uker før England møter Skottland i en VM-kvalifiseringskamp på Hampden Park den 10. juni. England-troppen skal melde seg til innsats fem dager tidligere. De skal også spille en privatlandskamp mot Frankrike i Paris den 13. juni.

– Vi kommer til å reise til Australia med så å si hele troppen. Alle vil reise, selv om noen ikke kommer til å spille. De vil være involvert med andre ting. Vi er ikke sikre, men det kan være et par som må stå over turen av andre årsaker, men årsaken er i alle fall ikke landskamper. Vi skal representere Liverpool FC på beste måte, sier Klopp til The Guardian om Australia-turen.

– Det er ikke tatt noen endelig avgjørelse ennå. Det vi kan si med 100% sikkerhet er at vi ønsker å presentere Liverpool på en så god måte som mulig, og da virker fornuftig å ta med disse legendene. De gleder seg til dette, legger Liverpool-manageren til.