«Alle» skal med til Australia

Jürgen Klopp har ingen planer om å la noen spillere slippe å bli med til Australia og oppvisningenskampen mot Sydney FC.

26. apr 2017 kl 00.03 Einar Kvande

Klopp forventer at alle klubbens landslagsspillere blir med til Australia, selv om han har kalt inn «ekstrahjelp» i form av Steven Gerrard, Jamie Carragher, Daniel Agger og Steve McManaman. Kvartetten med tidligere Liverpool-spillere skal alle i aksjon i løpet av kampen.

Kampen i Australia spilles på ANZ Stadium 24. mai, noe som er bare tre dager etter siste ligarunde, og mindre enn tre uker før England møter Skottland i en VM-kvalifiseringskamp på Hampden Park den 10. juni. England-troppen skal melde seg til innsats fem dager tidligere. De skal også spille en privatlandskamp mot Frankrike i Paris den 13. juni.

– Vi kommer til å reise til Australia med så å si hele troppen. Alle vil reise, selv om noen ikke kommer til å spille. De vil være involvert med andre ting. Vi er ikke sikre, men det kan være et par som må stå over turen av andre årsaker, men årsaken er i alle fall ikke landskamper. Vi skal representere Liverpool FC på beste måte, sier Klopp til The Guardian om Australia-turen.

– Det er ikke tatt noen endelig avgjørelse ennå. Det vi kan si med 100% sikkerhet er at vi ønsker å presentere Liverpool på en så god måte som mulig, og da virker fornuftig å ta med disse legendene. De gleder seg til dette, legger Liverpool-manageren til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]