Ankom treningsfeltet på sykkel

Liverpool-spillere ankom sin første treningsøkt på La Manga på sykkel!

16. feb 2017 kl 10.26 Einar Kvande

Liverpool-supporter Jan Runar Eliassen følger Liverpools første trening på La Manga fra sidelinjen - dog på behørig avstand, da treningsfeltet som Liverpool trener på er lukket.

Eliassen og kompisgjengen fra Drammen bestilte tur til La Manga før jul. Lite ante de at de skulle få favorittklubben som "naboer" under oppholdet.

– Jeg er her med noen kompiser. En tur jeg bestilte før jul. Så det ble jo en positiv overraskelse at Liverpool kom hit samtidig. Vi bor riktig nok et kvarters kjøring unna hotellet som Liverpool-spillerne bor på, men nå er vi på plass for å følge den første treningen, forteller Eliassen til Liverpool.no.

OPPVARMING
OPPVARMING  Etter sykkelturen begynte spillerne den første økten med tøying og lett jogg. (Foto: Jan Runar Eliassen)

– Vi fant oss en god plass for å bivåne treningen, men ble nettopp jaget derfra. Men jeg rakk faktisk å bli intervjuet av NRK før det skjedde, så nå blir det TV-innslag med meg også, humrer Eliassen.

Drammenseren har planer om å stille seg opp nede i veien når spillerne etter treningen skal sykle tilbake til Hotel Principe Felipe hvor de bor, i håp om å få noen gode bilder og en filmsnutt, blodfan som han er.

– Vi skal være her til lørdag, så jeg håper å få flere glimt av spillerne og har også planer om å lure meg til å følge flere av treningene. Jeg pratet akkurat med Echo-journalist James Pearce her nede, som faktisk sto og så på treningen til Lillestrøm. Han kom heller ikke inn på treningsfeltet til Liverpool, skratter Eliassen.

Følger KBK

En annen norsk Liverpool-supporter som er på La Manga er Rune Edøy. Nordmøringen er journalist i Kristiansunds-avisen Tidens Krav, og skal følge Kristiansund Ballklubbs treningsleir tett frem til søndag.

– Vi fikk en litt artig opplevelse nå i formiddag, da vi kom kjørende til treningsanlegget i forbindelse med KBK sin trening. Vi ble stoppet av en gjeng vakter i veien, og holdt igjen, og da kom sannelig Jürgen Klopp og hele Liverpool-troppen syklende. Utrolig artig for en Liverpool-fan, sier Edøy til Liverpool.no.

TETT PÅ LFC
TETT PÅ LFC  Rune Edøy i Tidens Krav fikk en hyggelig opplevelse da han møtte Liverpool-troppen på sykkel i formiddag (Foto: Privat)

Edøy forteller at de norske klubbene som befinner seg på La Manga nå – Kristiansund BK, Lillestrøm, Sarpsborg 08, Tromsø og Sandefjord – trener på banene ved siden av banen som Liverpool trener på.

– Anlegget her nede er jo ganske kompakt, og banene ligger tett i tett. Men banen som Liverpool trener på er inngjerdet med grønn plast, så det er litt vanskelig å få tatt gode bilder. Men vi ser godt hva som foregår gjennom plasten, og kan følge treningen, forklarer TK-journalisten.

– Sarpsborg 08 trener akkurat nå på banen ved siden av der Liverpool trener, legger han til.

FØRSTE ØKT
FØRSTE ØKT  Liverpool er i gang med sin første økt på La Manga. (Foto: Rune Edøy)

Har du innspill til journalisten?
[email protected]