– Arsenal kjemper alltid i toppen

Adam Lallana har stor respekt for Arsenal foran lørdagens viktige kamp på Anfield.

2. mar 2017 kl 15.34 Einar Kvande

– Arsenal er alltid med i toppen. Folk har kritisert manageren deres, men han har gjort en utmerket jobb helt siden han kom til Arsenal, og jeg mener han fortjener respekt, uttalte Lallana i et intervju med BT Sport i dag.

– Jeg er sikker på at han har spillerne bak seg. Dette er en stor kamp både for dem og for oss. Jeg tror det blir en veldig spennende kamp, og jeg er sikker på at det vil bli scoret mål i denne kampen.

– Arsenal har sin egen spillestil, som har brakt dem suksess. Jeg tror ikke de vil spille særlig annerledes på lørdag. Det er en viktig kamp. Kampen om topp fire-plassene er knallhard. To lag vil ikke klare det, så dette er en sekspoengskamp.

Viktig seier på Emirates

Liverpool vant 4-3 på Emirates i bortekampen mot Arsenal, som var sesongens første kamp.

– Det var en berg- og dalbane.

– Arsenal misbrukte et straffespark. Jeg ga bort ballen slik at de scoret, og jeg husker jeg følte meg som en syndebukk på grunn av det. I andre omgang var vi som et helt nytt lag, og plutselig stod det 4-1. Det ble litt nervøst. Jeg så de 10 siste minuttene fra sidelinjen, og jeg ropte til dommeren at han måtte blåse av kampen.

– Det var veldig viktig at vi fikk med oss de tre poengene. Da vi ledet 4-1 ble vi nok litt for overmodige, avslutter Lallana.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]