Bare teorien kan frata Wisdom ligamesterskapet

Andre Wisdom gjør det strålende i Red Bull Salzburg, og laget hans trenger bare tre poeng på sine seks siste kamper før de kan titulere seg seriemestere i Østerrike.

25. apr 2017 kl 17.57 Einar Kvande

Seks serierunder før slutt står FC Red Bull Salzburg bokført med 68 poeng, og 46 plussmål. Det er 15 poeng og 33 plussmål mer enn Austria Wien på andreplass.

Med seier i hjemmekampen mot SV Guntamatick Ried kommende lørdag, er det kun matematikken som kan frata Wisdom og hans lagkamerater seriemesterskapet. Og Salzburg har altså fem matchballer til, hvorav tre på hjemmebane.

Men først skal de spille cup mot FC Flyeralarm Admira i morgen kveld.

Wisdom har vært i utmerket form den siste tiden, og har startet lagets fem siste ligakamper. I siste kamp, borte mot St Pölten, vant Salzburg 2-1. Dette var det første målet som Wisdom har vært med på å slippe inn siden november!

Totalt har den utlånte Liverpool-forsvareren spilt 18 kamper for Salzburg denne sesongen. 15 av disse fra start. Fem av kampene som har vært fra start har vært i Europa League, så tallene i ligaen er 10 fra start og 3 innhopp fra benken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]