Beredt til å knuse transferrekorden

Liverpool er ikke blitt skremt av prislappen på 50 millioner pund for Virgil van Dijk.

25. apr 2017 kl 20.17 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo melder at Liverpool FC er villige til å knuse klubbens transferrekord for å sikre seg Southampton-stopper Virgil van Dijk i sommer.

Anfield-klubben vil få kamp om nederlenderens signatur, men er ikke blitt skremt av prislappen, skriver Pearce.

Det meste Liverpool har betalt for en spiller tidligere er 35 millioner pund for Newcastle-spissen Andy Carroll i januar 2011.

Mange om beinet

Arsenal skal være den siste Premier League-klubben som har meldt interesse for Van Dijk. Fra før er Liverpool, Chelsea, Manchester City og Everton med i kampen om forsvarsspilleren.

Pearce skriver at Van Dijk topper Klopps liste over defensive transfermål til sommeren, men Liverpool-manageren vet at laget hans må kvalifisere seg for Champions League skal de ha håp om å kunne signere nederlenderen.

Liverpool er villige til å gjøre den 25 år gamle Southampton-stopperen til en av klubbens best betalte spillere. The Saints kjøpte Van Dijk fra Celtic for 13 millioner pund for to år siden.

Van Dijk, som har vært ute med en fotskade siden januar, har gjort det klart at han ønsker å spille Champions League-fotball neste sesong, og kommer til å studere sine muligheter i sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]