De utlånte:Imponerte i Palace-debuten

Mamadou Sakho viste seg fra en god side da Crystal Palace vant og holdt nullen.

26. feb 2017 kl 11.30 Marius Rabben

Etter ti trøblete måneder fikk Sakho en ny mulighet i Premier League da han debuterte for nedrykkstruede Crystal Palace i 1–0-seieren over Middlesbrough lørdag.

Franskmannen, som spilte med James Tomkins i midtforsvaret, gjenvant ballen elleve ganger og gjorde seks klareringer, noe som var flest på laget.

BBC har Sakho som banenes beste spiller. Manager Sam Allardyce skrøt av stopperen i etterkant, og trakk spesielt frem hvor rolig han er med ballen.

– Jeg var ikke sikker på om han ville orke hele kampen, men det gjorde han, og vi trengte ham i dag, for han satte opp så mange angrep for oss, spesielt før pause. Istedenfor å sparke ballen vekk, fant han midtbanespillerne, sa Allardyce.

Samtidig måtte Hull klare seg uten Lazar Markovic i hjemmekampen mot Burnley, som endte 1–1. Serberen har pådratt seg en skade på trening, og var ikke med i kamptroppen.

Keeper Danny Ward spilte sin 32. ligakamp for sesongen da Huddersfield Town spilte 1–1 borte mot Ryan Kent sitt Barnsley i Championship.

BYTTET UT:
BYTTET UT:  Ryan Kent for Barnsley.

Sistnevnte, som har startet i 30 av 33 runder, ble byttet ut til fordel for tidligere Liverpool-junior Adam Hammill etter 62 minutter, og 10.-plasserte Barnsley utliknet et snaut kvarter senere. Huddersfield, på tredje, ligger seks poeng bak topplaget Brighton.

I divisjonen under, League One, kom Cameron Brannagan inn fra benken med ni minutter igjen på klokka for Fleetwood Town, på stillingen 3–0 mot Northampton. Det ble også sluttresultatet for laget på tredjeplass, med to kamper mer spilt enn Bolton tre poeng bak.

20 år gamle Brannagan har startet to kamper og nå blitt byttet inn like mange ganger etter å ha blitt sendt på utlån i januar.

Lloyd Jones spilte 74 minutter for Swindon som tok en sjelden og viktig seier i bunnstriden. De rødkledde slo Coventry 3–1 borte, noe som deres andre trepoenger i 2017.

Way up! 🔴

Et innlegg delt av Lloyd Jones (@lloydjones28)

Nestjumbo Chesterfield tapte 0–4 for Oxford United på hjemmebane uten keeper Ryan Fulton i troppen. Den høyreiste 20-åringen har 26 ligakamper under beltet denne sesongen, men ikke spilt siden 4. februar grunnet skade.

Skadet er også Jack Dunn, på utlån hos Tranmere Rovers i National League. Scouseren, som har slitt mye med skader de siste årene, er ute i en drøy måned med hamtringstrekk.

I Østerrike varmet Andre Wisdom benken da serieleder Red Bull Salzburg vant 1–0 over Mattersburg. 23-åringen har bare tre kamper fra start og tre innhopp på 23 ligarunder denne sesongen.

Taiwo Awoniyi fikk spille 2. omgang for NEC Nijmegen i hjemmetapet mot Sparta Rotterdam i Nederland. Den unge nigerianeren jakter fortsatt på sitt første Eredivisie-mål, og har tolv opptredener på dobbelt så mange ligarunder hittil.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]