Spillerbørs:CANonmål!

Emre Cans kunstverk av et mål og en solid kamp forøvrig var nok til å gi tyskeren bestemannsprisen med god margin i kveld.

1. mai 2017 kl 23.23 Tor Sandø

Mignolet 8

Hadde flere gode involveringer. Spiller med en helt annen trygghet nå enn tidligere. Situasjoner der røde supportere tidligere hadde hjertet i halsen, spiller vår sisteskanse med stor selvtillit.

Clyne 7

Aktiv offensiv og god i duellspillet. Gir seg aldri. Flink til å være spillbar.

Matip 7

Joel blir bare bedre og bedre for hver kamp spom går. Hadde en stor utfordring i fysisk sterke Deeney i dag, men løste oppgaven forbilledlig. Feide unna bak og var også med offensivt. Kunne med litt flaks ha scoret ett mål også.

Lovren 6

Har ikke den største selvtilliten etter en dårlig forestilling mot Crystal Palace. Men dette var et byks opp for kroaten. Gjorde alt mye enklere denne gang enn sist. Hadde også han noe nærkontakt med Watfords kraftpakke, Deeney.

Milner 6

Noen brukbare dødballer og andre ikke fullt så gode. Hadde også et godt skudd som Gomes måtte strekke seg på. Tilbakelegger som vanlig sine kilometere.

Can 8

For en drømmescoring Emre scoret. Etter en fantastisk pasning fra Lucas Leiva, lot tyskeren det stå til og kastet seg rundt rett innenfor 16-meteren. En blanding av sakse-, volley- og brasseskudd, som føyk inn i Watford-buret et par overtidsminiutter inn i første omgang. Liverpools bestemann.

Lucas Leiva 7

Som sagt var det han som la inn til Cans kunstscoring. Hadde grei kontroll på en midtbane som Liverpool hadde regien på store deler av kampen. Fikk gult kort for filming i første omgang.

Wijnaldum 6

Løper og løper også han, men det er ikke kreativt alt han gjør i dag. Litt rotete førsteomgang, noe bedre i andre omgang. Flere gode defensive involveringer i andre omgang.

Coutinho 0

Fikk en lårhøne etter fem minutter og forlot banen etter tolv. Forhåpentligvis tilbake mot Southampton om knappe seks dager.

Firmino 6

Har en fantastisk nærteknikk og får vist den fram ved noen anledninger. Gjør noe bra, mens han også er litt borte.

Origi 5

Dette var en temmelig blek forestillinger fra belgieren. Spiller uten selvtillit og lykkes med svært lite. Noen ganske få unntak i andre omgang da han utfordret forsveren sin.

Sturridge 0

Kunne med litt flaks ha scoret et mål på de få minuttene han fikk for Origi. Lysten er det nok ikke noe å si på.

Klavan 0

Kom inn for Lallana på overtid da Liverpool måtte trygge ledelsen. Heldigvis smalt den sjansen de fikk i tverrliggeren.

Lallana 7

Synd at Coutinho måtte gå ut, men utrolig kjærkomment at Lallana kom inn. Tok tak med det samme. Var bevegelig, hadde god ballkontroll og fikk også et par bra muligheter. Veldig behandling. Gikk nok tomt mot slutten og ble byttet ut. Meget god kamp av Adam.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]