Se video av målet:Coutinho med nydelig Brasil-mål

Philippe Coutinho scoret da Brasil sikret VM-spill i natt. Så satte han seg på flyet hjem til Liverpool.

29. mar 2017 kl 08.22 Arve Vassbotten

Både Philippe Coutinho og Roberto Firmino spilte fra start da Brasil slo Paraguay 3-0 i VM-kvalifiseringen natt til onsdag, norsk tid. Samtidig slo Peru overraskende Uruguay, og dermed er Brasils plass i VM i Russland neste sommer sikret.

Laget står nå med 33 poeng på 14 kamper.

TO LIVERPOOL-SPILLERE:
TO LIVERPOOL-SPILLERE:  Både Philippe Coutinho og Roberto Firmino spilte fra start for Brasil i nattens VM-kvalifiseringskamp.

Coutinho åpnet scoringsballet for Brasil, da han spilte vegg med Paulinho, og satte ballen lavt i hjørnet etter 35 minutter.

Neymar og Marcelo scoret de to siste målene for Brasil, som også brant et straffespark.

Coutinho ble selv tatt av banen etter 87 minutter, mens Firmino gikk av ett minutt seinere.

Liverpool har leid inn privatfly til 120.000 pund, for å få de to tilbake raskest mulig til Mersyside etter kampen. Planen er at de skal være tilbake på trening på Melwood torsdag, for å forberede seg på oppgjøret med Everton.