– Coutinho scoret et mål i verdensklasse

Jürgen Klopp sier Coutinho var lite fornøyd med å bli byttet ut, og hyller lidenskapen laget viste på Anfield.

1. apr 2017 kl 16.36 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp er den første manageren som har vunnet sine tre første Merseyside-derby, etter at det ble 3-1-seier lørdag formiddag.

– Guttene gjorde alt de kunne for å vise styrken ved Anfield. Vi gjorde det bra, og scoret noen herlige mål. Vi måtte også forsvare oss. Organisatorisk var det ikke så bra, men det var mye lidenskap, sa Klopp etter kampen.

– Forhåpentligvis kan vi holde oss optimistiske. Guttene mine viste at de er klare for å kjempe om absolutt alt. Alle som kommer hit på onsdag får begynne å varme opp stemmene, for vi trenger absolutt alle, sa Klopp om kampen mot Bournemouth.

Den kampen går uten Sadio Mané, som ble skadet. Les mer om det her.

Misfornøyd med å bli tatt av

To av spillerne som fikk ros av Klopp etter kampen var Philippe Coutinho og Lucas Leiva. Coutinho scoret det andre målet med en herlig soloprestasjon.

– Coutinho scoret et mål i verdensklasse, det var en fantastisk avslutning og han hadde en veldig god kamp. Han var ikke fornøyd da jeg tok han av, sier Klopp.

– Lucas er en veldig erfaren spiller. Vi har brukt han mye som midtstopper, men vi trengte han som nummer 6. Han var fantastisk. Lucas er en leder. Han er en viktig spiller for troppen, og han er viktig for oss, sier Klopp.

Under pressekonferansen fikk han også spørsmål om stygge taklinger.

– His dere så noen harde taklinger, så skriv om det dere så. Men ikke bruk meg. Jeg liker ikke å skape historier, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]