- Crystal Palace har et av de beste angrepene i PL

Jürgen Klopp advarer mot hodestyrken til Christian Benteke, men understreker at Liverpools neste motstander har flere offensive strenger å spille på.

20. apr 2017 kl 14.12 Torbjørn Flatin

- Det dreier seg ikke bare om å kunne forsvare seg mot ham, forklarte Klopp da han på dagens pressekonferanse fikk det forventede spørsmål om Christian Benteke og det at den store spissen vil være tilbake på Anfield førstkommende søndag.

- Når ballen er i luften er han en stor og vesentlig trussel. Han har scoret 14 mål for Crystal Palace nå og spiller med selvtillit, men slik er det alltid mot angripere som Zlatan (Ibrahimovic) som er høye og gode med ryggen mot mål, da må du sørge for at motstanderen ikke får slått innlegg. Hvis vi lar dem sende 50 innlegg inn i feltet er det rimelig trolig at du vil få noen farlige headinger mot deg.

- Det er imidlertid ikke det eneste vi må være våkne for, da de også har spillere som Zaha og Townsend.

- Det er virkelig en av de beste angrepsrekkene i Premier League. Vi respekterer det og vet hvordan vi skal spille mot dem, men det er uansett noe vi må vise ute på banen.

Vanskelig mot West Brom

- Ved starten av sesongen var vi et spennende lag som synes å spille uten en plan, men som likevel hadde en plan og hele tiden viste rytme, fleksibilitet og var farlig for motstandernes forsvar, erindrer Jürgen Klopp når spørsmålene kommer inn på de to siste bortekampene mot Stoke og West Bromwich. - Hvis vi ikke hadde vår rytme fikk vi imidlertid ikke de resultatene vi ønsket.

- Mot Stoke og West Brom hadde vi det vanskelig i 1.omgang mot Stoke, mens vi kunne bygge videre på en ledelse etter 1.omgang mot West Brom.

- Jeg sa etter kampen mot West Brom at vi ikke hadde vært på vårt beste før pause da timing og bevegelse kunne vært bedre. Likevel hadde vi skapt to virkelig store sjanser før vi scoret, ved Roberto og Philippe.

- Det at vi så scoret var fantastisk og vi kunne bygge videre på det i 2.omgang. Det at vi lærte fra 1.omgang mot West Bromwich var for meg det beste fra vår side i denne kampen.

- Kamper som den mot West Brom blir sjeldent gode som følge av stilen og kvaliteten til motstanderen. Vi følte etter kampen at det hadde vært en av de vanskeligste denne sesongen og det var en virkelig god stemning i garderoben etterpå.

- Det er bra, men det er allerede fire eller fem dager siden. Den neste utfordringen, den neste muligheten, er Crystal Palace.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]