– Liverpool ga meg opp for tidlig

Lazar Markovic håper han får fortsette i i Premier League.

29. apr 2017 kl 15.22 Arild Skjæveland

Etter salget av Luis Suarez til Barcelona la Liverpool 20 millioner pund på bordet og sikret seg den spennende kantspilleren Lazar Markovic fra Benfica. Han fikk det aldri helt til i sin første sesong på Anfield, i det som var en tung sesong for de helrøde.

Forrige sesong ble han sendt på lån til Fenerbahce, før han i sommer ble lånt ut til sin gamle manager Jorge Jesus i Sporting Lisboa. Heller ikke der fikk serberen det til, og gikk videre til Hull City i januar. I Hull har 23-åringen gjort sakene sine bra.

– Fikk ikke sjansen

Spilleren selv føler at han ikke har fått en skikkelig sjanse i Liverpool, og at klubben ga ham opp for lett.

– Liverpool brukte penger på meg, og jeg synes de burde trodd mer på meg. Både Liverpool og manageren der - jeg mener jeg burde ha spilt mer enn jeg gjorde, siteres Markovic i Liverpool Echo.

– Jeg fikk muligheten til å spille et annet sted, og har ingen problemer med det.

Ønsker å bli i Premier League

Markovic har nå spilt 10 ligakamper og scoret to mål for Hull. Han håper at han kan spille i Premier League også neste sesong.

– Jeg vet ikke hva som vil skje enda - det avhenger av situasjonen min i Liverpool. Jeg har fortsatt to år igjen av kontrakten min der. Vi får se. Jeg trives i Premier League, og ønsker å bli i denne ligaen.

– Jeg kom til England for å spille fotball, og synes jeg har fått vist meg frem. Jeg har fått vist dem som ikke trodde på meg.

Hull har ikke tapt på hjemmebane under manager Marco Silva.

– Jeg liker å spille under denne manageren, og har kun positive ting å si om han. Manageren er veldig positiv, og er respektert av spillerne. Han får 100 prosent fra oss, og jeg er i min beste form så langt.

Lazar Markovic starter dagens kamp mot Southampton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]