– Den første av seks finaler

Slik ser Dejan Lovren på kampen mot West Bromwich på The Hawthorns.

16. apr 2017 kl 11.36 Einar Kvande

Liverpool ligger på fjerdeplass på tabellen foran kampen mot West Bromwich, og er ubeseiret på sine seks siste kamper i Premier League.

– I fjor hadde vi problemer mot disse lagene som er ganske like, som Stoke og West Bromwich. Vi vet hva vi har i vente, så dette er en viktig kamp for oss, uttaler Lovren til Liverpoolfc.com.

– Alle de seks gjenstående kampene er som finaler for oss. Vi må ta så mange poeng som mulig, legger kroaten til.

– En kamp varer i 90 minutter, og vi må være tålmodige og spille vårt spill, samtidig som vi må spille tøft. Noen ganger har vi ikke gjort det de første 10-15 minuttene, og da er det for sent. Vi har blitt liggende under. Derfor må vi være på hugget fra start av, og kjempe.

– Vi vet hva vi kjemper for. For en plass fra andre- til fjerdeplass, for å sikre oss en plass i Champions League.

– Vi vet hvordan de kommer til å spille

Ingen lag i Premier League har gjort flere mål på dødballer enn West Bromwich, men Lovren mener at Liverpool er forberedt på det som venter på The Hawthorns.

– Jeg skal ikke avsløre hva vi har gjort på trening, men når du vet hvordan et lag kommer til å spille, vet du hva du kan forvente i kampen. Vi må være fysisk sterke, og så spille fotball, uttaler midtstopperen.

– Jeg tror de scoret mot oss på en dødball forrige sesong, så derfor er det viktig at vi er på hugget fra første sekund, fra første corner eller første frispark. Vi må være tilstede og klare.

Liverpool har nøkkelspillere som Sadio Mané, Jordan Henderson og Adam Lallana ute med skader.

– Jeg skulle ønske vi hadde alle våre spillere tilgjengelig nå, for vi trenger dem mer enn noen gang. Men vi har en stor tropp. Talentfulle spillere. Unge spillere. Disse kan komme inn på laget og erstatte dem, sier Lovren.

– Dette blir de seks viktigste kampene denne sesongen. Vi må avslutte veldig bra for å komme med i Champions League. Jeg har tro på at vi skal klare det. Vi må bare fokusere på eget lag og våre egne prestasjoner. Da kan vi oppnå det vi ønsker å oppnå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]