Derfor byttet han ut Chelsea med Liverpool

Rhian Brewster så helt andre muligheter for et framtidig spill på førstelaget i Liverpool.

6. mar 2017 kl 12.38 Arve Vassbotten

Rhian Brewster har hatt en veldig god sesongen for Liverpool U18, og har også fått sin debut på U23-laget, noe han gjorde med scoring mot Ipswich i januar. 16-åringen spilte på akademiet til Chelsea til for to år siden, men følte da det var på tide med en endring.

– Jeg var i Chelsea fra jeg var sju til 14, men da fortalte jeg dem at jeg ønsket å se på andre alternativer fordi jeg ikke så noen vei til å bli førstelagsspiller der. Det var noen klubber som var interessert, men idet jeg visste at Liverpool var en av dem var det et enkelt valg, sier Brewster til Liverpoolfc.com.

Unggutter får muligheten

– Liverpool er en klubb som gir unge spillere muligheten, og det er en herlig følelse å spille for denne klubben. Mamma kom å bodde med meg en stund, men hun kunne ikke bli her hos meg, sier unggutten.

Nå passes han isteden på av de han bor hos.

– Alt jeg ønsker er å spille for Liverpools førstelag en dag, jeg vil gjøre alt jeg kan for at det skal gå i oppfyllelse, sier han.

– Hvis det betyr at jeg ikke kan gå ut med venner, at jeg må spise bra og jobbe hardt hver dag, så er det det jeg vil gjøre, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]