Dessverre ingen gode nyheter om Henderson

Jürgen Klopp kunne i dag berette at Sadio Mané har fremgang etter sin skade, men kunne dessverre ikke si det samme om Jordan Henderson.

5. mai 2017 kl 13.44 Einar Kvande

Det første Jürgen Klopp fikk spørsmål om under sin pressekonferanse på Melwood i dag var skadesituasjonen. Manageren antydet at Philippe Coutinho ligger an til å kunne spille igjen allerede mot Southampton på søndag, etter lårhønen han fikk i kampen mot Watford mandag kveld.

Klopp kunne også rapportere om fremgang for både Sadio Mané og Danny Ings, men dessverre ikke for Jordan Henderson.

– Phil løp for første gang igjen i går. Han lignet litt på John Achterberg i løpesettet, spøkte Klopp med referanse til klubbens 46 år gamle keepertrener.

– Men det er gode nyheter. Vi kan ikke være 100% sikre, for vi må alltid vente og se om fremgangen fortsetter, men for øyeblikket ser det ganske positivt ut, sa Klopp om Coutinho med tanke på søndagens kamp.

– Sadio Mané har veldig fin fremgang etter meniskoperasjonen, men det er ingen sjanse for at han kommer i spill igjen denne sesongen. Han er her på Melwood, og alt har gått veldig bra så langt.

– Dessverre kan vi ikke si det samme om Hendo. Jeg har ingenting nytt å berette om ham. Denne skaden er slik at vi må bare vente. Og ikke minst må han selv vente. Det er ganske vanskelig dette. Men jeg har ingenting nytt om hans situasjon.

– Ingsy har veldig fin fremgang. Han trener nå for første gang litt med ball, noe han nyter. Han er på god vei.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]