– Det blir viktig å slå tilbake etter dette tapet

Jordan Henderson forsøker å legge det skuffende tapet for Swansea bak seg, og ser frem til onsdagens semifinale i ligacupen, mot Southampton på Anfield.

21. jan 2017 kl 18.49 Einar Kvande

BT Sport ville vite om 3-2 tapet for «svanene» er ødeleggende for Liverpools tittelforhåpninger.

– Det er det ingen som vet nå. Det får vi svar på når sesongen er over, svarte kaptein Henderson.

– Nå handler alt om hvordan vi slår tilbake etter dette tapet. Det er slik vi kan vise karakterstyrke og lagånd. Det er i kampen som kommer vi må vise hvor gode vi er som lag.

– Neste kamp er veldig viktig for oss, og må må reagere på riktig vis.

Selvtilliten er god

Det er nesten ett år siden sist Liverpool tapte på Anfield. Henderson hevder at dagens tap ikke vil drepe selvtilliten som råder i laget.

– Ett tap gjør oss ikke til et dårlig lag. Vi har fortsatt masse selvtillit i troppen. Da vi lå under 2-0 kunne du se at vi fortsatt trodde at vi kunne komme tilbake, noe vi også gjorde.

– Vi presset kanskje litt for hardt for et tredje mål. Vi burde ha vært litt mer tålmodige, og ble tatt på senga på den kontringen.

– Vi er skuffet, men kampene kommer tett nå, og vi må begynne å forberede oss på den neste.

– Vi har fortsatt tro på oss selv som lag. Vi har strålende spillere, og må bare fortsette å spille på samme måte som vi har gjort.

– Vi må lære av dagens kamp, for det ble gjort mange feil der ute. Vi må sørge for at vi presterer bedre i neste kamp, og sikrer oss et bedre resultat.

Kunne ha forsvart seg bedre

Kapteinen synes ikke laget som enhet forsvarte seg godt nok i denne kampen.

– Som lag forsvarte vi oss tidvis bra, men tidvis kunne vi også ha forsvart oss langt bedre.

– Når du klarer å komme tilbake i kampen må du først og fremst sørge for å forsvare deg. Med den kvaliteten vi besitter føler vi alltid at vi er i stand til å score et mål til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]