Jürgen Klopp:– Det er klart vi må forbedre troppen

Jürgen Klopp tror ikke han får beskjed om at noen spillere er for dyre, men det betyr ikke at han vil hoppe inn i en budkrig med Man Utd og Chelsea.

4. mar 2017 kl 00.11 Arve Vassbotten

Med de svake resultatene etter nyttår har spekulasjonene om hvilke spillere Liverpool vil gå etter til sommeren vokst kraftig. Sjefen selv, Jürgen Klopp, er helt åpen på at det trengs forsterkninger når overgangsvinduet åpner til sommeren.

– Det er klart vi må forbedre troppen. Jeg tviler ikke på dem som en gruppe, men det betyr ikke at vi ikke kan forbedre oss. Nå, på dette stadiet av sesongen når vi ikke kan handle spillere, må vi konsentrere oss om det vi har. Hvis vi leverer på høyeste nivå, er det ingen som ber om nye spillere, hvis man ikke gjør det spør alle etter forsterkninger. Slik er situasjonen vi er i, sier Klopp ifølge Daily Mail.

– Vi jobber med det allerede, selv om vi ikke ser så mye på resultatene. Vi må selvsagt ha overganger.

Kan bruke store penger

Klopp sier prislappen ikke har noe å si, om det er de riktige spillerne klubben går etter.

– Jeg er sikker på at vi kan gå for de spillerne vi ønsker å gå for. Men kan vi gå for de spillerne Manchester United ønsker å gå for? Hvis Manchester United gir et bud, eller hvis Chelsea gir et bud, gir det da mening å hoppe inn i det? Det vet jeg ikke, sier han.

– Så handler det da om penger, eller er det hva spillerne tenker. «Manchester er en finere by» eller «Jeg vil bo i London istedenfor Liverpool?» Vi må ta beslutninger uavhengig av hva de andre klubbene ønsker, sier han.

– Hvis klubben kommer til meg og sier: «Det er for dyrt» - det har ikke skjedd til nå og jeg forventer ikke at det skal skje - må jeg akseptere det. Men vi har alle den samme planen. Vi ønsker å gjøre denne klubben så stor og suksessfull som mulig. Vi vil bruke penger, sier Klopp.

Dominic King, som har skrevet saken mener Bayer Leverkusens Julian Brandt og Red Bull Leipzigs Naby Keita er høyt oppe på ønskelista. Leicesters ving Demarai Gray vurderes også.

David Maddock i The Mirrorskrev torsdag også om Keita-interessen, og mente også at Lyon-spissen Alexandre Lacazette er høyt ønsket.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]