– Det var en veldig dårlig prestasjon

Dette sa Jürgen Klopp etter den pinlige cuptapet mot Wolverhampton.

28. jan 2017 kl 15.46 Arve Vassbotten

– Det var en veldig dårlig prestasjon, vi startet dårlig, det ble ikke noe bedre. Det er ikke mye positivt å si i dag, sier Jürgen Klopp etter at det ble tap med 1-2 mot Championship-klubben Wolverhampton i FA-cupens fjerde runde.

Gjestene tok ledelsen før ett minutt var gått.

– Det er vanskelig. Starten ga dem mye selvtillit. Vi prøvde, men vi var ikke gode nok. Andre omgang var bedre, men ikke god nok. Jeg er ansvarlig for startoppstillingen, man kan ikke skylde på spillerne for den, man ser dem spille om man lærer mye om dem.

Skaper egne problemer

– Vi skaper våre egne problemer, alle våre problemer er skapt av oss selv. Men Wolves gjorde det veldig bra, og de forsvarte seg bra. Men i dag var det veldig dårlig, det er ikke stort mer å si. Sorry, sier Klopp.

– Første omgang var altfor statisk, det er veldig skuffende. Jeg er ansvarlig, og føler meg ansvarlig. Jeg synes vi kunne gjort det bedre.

– Cup-kamper er altid vanskelige, vi gjorde mange endringer men vi ha dem et mål og lot dem fly.

Bra øyeblikk å snu på

– Er dette den største nedturen i min tid her i Liverpool? Jeg vet ikke. Hvis det er det, er det et bra øyeblikk å snu ting på, sa Klopp.

– Vi har snakket om tro på seg selv. Det er en boble og så sier den «pop». Jeg føler ikke at spillerne sviktet meg. Alle guttene kunne spilt bedre i dag, det vet jeg. Men de sviktet meg ikke.

– Jeg er aldri for krass når det kommer til kritikk. Man lærer mer av guttene ved hver eneste kamp.

Vil ha spillere - men får ikke de riktige

På spørsmål om han synes troppen er god nok, sier Klopp:

– Jeg synes ikke dette er det riktige øyeblikket å snakke om det på.

– Vi spilte vidunderlig fotball med denne troppen, denne sesongen, ikke for noen år siden. Jeg kan ikke forklare alt. Jeg ser ikke etter unnskyldninger.

– Det handler ikke om at vi ikke vil ha spillere denne måneden, det handler om at vi ikke får de riktige spillerne, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]